Végre rájuk találtam

Nem olyan régen úgy gondoltam, vagyis döntöttem, hogy bizony én sem dughatom tovább a fejem a föld alá, szükségem van az online értékesítés segítségére, mert manapság tényleg egyre több ember már a gépen keresztül vásárol, és akármennyire is nem szeretném, szükségem van egy webshop kialakítására. Természetesen nagyon féltem tőle, mert én abszolút semmit sem értek ezekhez a dolgokhoz. Tartottam tőle, hogy nem hogy dönteni nem fogok tudni, még érteni sem fogom, hogy miben kellene döntenem. De sikerült egy nagyon profi és kedves csapatot találnom, akik nem csak tökéletesek szakmailag, de mindenben a segítségemre vannak és lelkesen magyarázzák azokat a dolgokat, amikkel kapcsolatban látják a szememben a sötétséget. Ez az oldal tehát teljesen tökéletesen megoldódott.

Van azonban egy másik terület, ahol rengeteg felesleges tárgyalás, portfólió átnézés, személyes találkozó és próbamunka áll mögöttem, amíg rátalátam a tökéletes csapatra. Egy webshophoz ugyanis kellenek képek. Még hozzá nem is akármilyen képek. Tökéletes, részletességbe menő, egyedi és profi képek. Ehhez azonban ma partnert találni a lehető legnehezebb dolog.

Én egyeztettem lelkes kezdő fotóssal, amatőrrel, profival, tíz éve fotózóval, de egyik sem hozta nem hogy a várt eredményt, még csak meg se közelítették azt. Nagyon kezdtem elkeseredni, mire is a webes srác, aki mindent mindig annyira lelkesen elmagyarázott nekem, ajánlotta a https://fotodastudio.hu/ csapatát. Természetesen már lemondóan léptem fel az oldalukra, azonban felcsillant a szemem azonnal. Rögtön tudtam, hogy végre rátaláltam a tökéletes partnerre. Azóta ők készítik a képeimet, és nem csak gyönyörű és maximálisan tökéletes képeket készítenek számomra, de egy élmény is velük a közös munka. Mindig hálás leszek ezért, és azért is, hogy ajánlásban kaptam őket.

Leave a Comment