A lehető legjobb választás

Nemrégiben nyitottam egy kis ékszerdoboz boltocskát Budapest belvárosában, elég frekventált helyen, turista központban. Mondanom sem kell, hogy kitalálni sokkal könnyebb volt a nagy álmomat, mint megvalósítani, de most már azért azt mondhatom, hogy nagyrészt jól működik ezzel kapcsolatban is minden. Nem volt ugyanis elég megtervezni a helyet, a mértet, kiválasztani és megszerezni a megfelelő helyiséget, nem beszélve arról, hogy össze kellett gyűjteni megfelelő tartalékot és beruházható eszközt, még a termék kínálat beszerzésével is meggyűlt egy kicsit a bajom. Mert hát én hiába tervezem meg és találom ki nagy gondossággal, hogy mit szeretnék kínálni, ha egyszerűen nem találok olyan kivitelezőt, külső partnert, hímzőt, aki a gépi hímzés segítségével segítene nekem megvalósítani, és rendszeresen az üzletem polcaira tenni azokat.

Beszéltem ugyanis számtalan szolgáltatóval, külső partnerrel, azonban mindegyik megrémült, amikor meghallotta azt a darabszámot, amit én havonta szerettem volna megrendelni tőlük. Én nem gondoltam volna, hogy egy ennyire egyszerű dolog, mint a már megtervezett és gondosan kialakított termékpaletta berendelése gondot fog okozni, méghozzá ekkora gondot, az üzlet nyitásával kapcsolatban.

Hála a jó égnek, az egyik ismerősöm rendezvényszervező, és ajánlott egy nagyon profi kis csapatot, akik nem, hogy nem riadtak vissza a darabszámoktól, de láttam rajtuk, hogy egyenesen kihívásként tekintenek a közel ezer darabszámra, és a rájuk váró feladatra. Ráadásul el kell mondanom, hogy mivel közelgett a nyitás ideje, hihetetlen gyorsasággal és lendülettel vetették bele magukat a munkába, amit nagyon gyorsan le is szállítottak számomra, és még a minőség is annyira gyönyörű volt, hogy muszáj volt írnom nekik egy személyes köszönőlevelet. Hiszen nélkülük biztosan nem tudtam volna megvalósítani a kis álmom, egy ékszerdobozt Budapest szívében. Sosem választhattam volna jobban, mint a himezd.hu csapatát! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, bármilyen egyedi, nagy darabszámos munka elvégzéséhez! Biztosan nem fog bennük senki sem csalódni!

Leave a Comment