A legújabb szerelmem

Nem tudom ki hogy van vele, de én nagyon nem szívesen váltok parfümöt. Elég nehezen veszem rá magam, hogy a jól megszokott illatokat bármi másra lecseréljem. Mondjuk igaz, hogy én az a típus vagyok, akinek van egy mindennapokra használt és szeretett parfümje, és van egy alkalmakkor használt kedvenc illata, na és persze van egy, amiből már nem lehet kapni, mert megszüntették a gyártását, és ezt csak nagyon-nagyon ritkán, igen különleges, mély lelki vonulattal rendelkező eseményekre teszem magamra. Lehet, hogy bonyolult a világom, de így tudom, és valahogy máshogy is élem meg a pillanatot, ha például ezt a nagyon ritkán használt parfümöt permetezem magamra. Valamilyen rituálé féle ez már nálam, és szeretem is nagyon. rettegek attól, hogy egyszer majd elfogy, és helyettesítenem kell valamivel.

Most viszont nemrég rátaláltam a következő szerelemre. Én nem igazán szeretek parfümöket válogatni, mindig inkább megérzem valakin azt az illatot, amibe hirtelen bele is szeretek, és akkor kipróbálom, hogy az én bőrömön hogy áll, és hogy nagyjából milyen érzés mondjuk egy napot eltölteni az illatfelhőjében. Na és persze hogy meddig tart. Most is ez történt, az egyik barátnőm ugyanis megjelent egy új illattal, és egyszerűen nem tudtam ellenállni neki, meg kellett kérdeznem azonnal, hogy mi ez az új csoda és honnan szerezte be. El is mondta, hogy az avon dreams terméke, és ha szeretném, akkor próbáljam ki, milyen érzés magamon, mert ő bizony nagyon szereti. Már kettőt rendelt, mert annyian kérdezik tőle, hogy mi ez, és mindenki próbálgatja.

Hát mondanom sem kell, hogy estére már én is egy ilyen kis parfüm tulajdonosa voltam, mert nem tudtam ellenállni neki. Az illata egyszerűen fantasztikus. Pedig én tényleg nem vagyok egy nagy parfümrajongó, de ebből biztosan fogok rendelni pár tartalék üveggel, hogy legyen, ha netalántán úgy járnék, mint azzal, amit már csak nagyon ritkán tudok magamra permetezni. Azt hiszem mondhatom, hogy egy új szerelemillatra találtam rá.

Leave a Comment