Van egy kis csapat…

Valamelyik nap megláttam álmaim telefonját. Én már jóideje iphone készülékeket használok szinte mindenben. Lehet engem emiatt elítélni, lehet szeretni, de egyszerűen annyira kényelmes ezeknek az eszközöknek a közös használata, hogy engem senki lebeszélni nem tudna arról, hogy ezeket használjam. Divat ide vagy oda, előítéletek ide, vagy oda, én nagyon szeretem ezeket az eszközöket és nem foglalkozok más véleményével.

Az egyik nagyon fontos tényező, ami miatt én pont szeretem ezeket az eszközöket és egyébként a márkát is, hogy rettenetesen tartósak ezek a készülékek. Sokszor négy-öt évig is lehet teljesen tökéletesen használni ezeket. Éppen ezért azonban nehéz lecserélni, mert hát lelkiismeret furdalása van az embernek, hogy kidobni nem akarja mert teljesen jó, de eladni nem akarja mert nagyon macerás és nagyon sok időt és energiát elvesz, amiből persze a legkevesebb van mindig az embernek.

Van azonban egy kis csapat, aki pont arra vállalkozik, hogy beveszi ezeket az eszközöket, ha szükséges felújítja, és megvételre kínálja azoknak az embereknek, akik pont ilyen eszközökre várnak, vagy szeretnének ilyet vásárolni, de olyan csapattól, akik megbízhatók, és teljesen biztos, hogy jól működő, teljesen tökéletes eszközök kerülnek birtokukba. Megmondom őszintén, hogy nekem az új készülékemet is ők szerezték be, és egy fiatalember lett a régi telefonom büszke tulajdonosa, amiben kismeghatódottságot is érzetem, és teljesen eltűnt a lelkiismeret furdalásom, mert nem a polcon porosodik tovább a telefonom, hanem ez a kis csapat, az apple felvásárlás során értékesíti és új gazdát keres neki. Én nagyon örülök, hogy rájuk találtam, és biztosan a jövőben is fel fogom majd még őket keresni.

Leave a Comment