Mert az ár is fontos

Valamelyik nap szörnyű dolog történt velem, legalábbis én így élem meg, mert velem még sosem fordult elő, hogy bármelyik telefonomat is szervízbe kellett volna vinni, vagy javításra szorult volna. Sose ejtettem le, nem tört be egyik készülékemnek sem a kijelzője, nem tettem tönkre, nem folyt bele víz, szóval eddig, a huszonnyolc életem alatt sosem éreztem azt a mérhetetlen bosszúságot és rosszérzést, amit valamelyik nap, amikor sikerült leejtenem a telefonomat és betört a kijelzője, de olyan szinten, hogy teljesen használhatatlan lett a telefon, még a férjemnek sem tudtam szólni rajta, hogy nem tud elérni, mert nem tudom felvenni a telefont.

Elkezdtem persze szervízt keresni, és hát volt egy-két ajánlat, ami azt hirdette, hogy nagyon profi szinten, és nagyon gyorsan, maximális szakmai hozzáértéssel és az adatok biztonságában tudnak segítséget nyújtani a kijelző cseréjében, de őszintén mondom, horror áron. Én akkor nem tudtam, milyenek a xiaomi szervíz árak budapest üzleteiben, de elkezdtem tovább kutatni, és az egyik nagyon jó barátom ajánlotta a xiaomiszervizshop.hu oldalt, ahol már egyből sokkal kedvezőbb és barátibb ajánlatok fogadtak. És őszintén, semmivel sem volt rosszabb az ajánlatuk, nem használtak más eszközöket, nem tapasztalatlanabbak, csak korrekt áron dolgoznak.

Ezt pedig onnan tudom, hogy felkerestem őket, és nagyon kedvesen, gyorsan és tökéletesen meg is csinálták a telefonomat, az eredetileg talált, hihetetlen módon felhipolt telefon szervíz árának töredék részéért. Én nagyon elégedett vagyok ezzel a kis csapattal. Korrektek és lelkesek, szakmailag tökéletesen felkészültek és hihetetlen ügyesen megcsinálták a telefonomat. Én nagyon ajánlom őket mindenkinek, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen áron tudja valaki megoldani a telefonja szervizelését.

Leave a Comment