Tudd biztonságban az iPhone-od

Okostelefonom életem folyamatos résztvevője. Eleinte idegenkedtem a gondolattól, hogy a régi, nagy nyomógombos telefonom egy kisebb, és érzékenyebb készülékre cseréljem. Barátaim tapasztalatai alapján mertem igazából belevágni, amikor is már láttam azt a sok előnyt, amit magukban hordoznak ezek a telefonok. Azóta elképesztő sebességgel fejlődik a piac, és mindig újabbnál újabb termékek jelennek meg.

Nehéz a választás, hiszen minden gyártó más és más módon csalogat minket saját termékeihez. A legújabb választásom egy iPhone 8 telefonra esett. Sose volt előtte iPhone termékem, de a stabil rendszer és gyönyörű külső megfogott. Nagyszerű választásnak bizonyult. Sokszor sikerült már akaratlanul is leejtenem, de semmi baja nem lett szerencsére. A minap viszont újra megtörtént, leesett.  Sajnos most nem volt szerencsém, a kijelzőm ezt az esést már nem úszta meg, és „gyönyörűen” pókhálósra repedt. A könnyem is kicsordult, mikor az első szervizben közölték, hogy nehézkes a kijelző beszerzése, plusz a beszerelési idő, szóval eltarthat egy darabig, míg újra ép lesz a telefonom. Szomorúan hagytam el az üzlete, a telefonommal együtt, mert nem szerettem volna otthagytam ilyen sok időre.

Reménykedtem egy gyorsabb megoldásban, ezért elkezdtem az interneten kutatni. Szerencsére az utamba került az iSzerelés honlapja, ahol kifejezetten Apple termékekkel foglalkoznak. Igen! Kiáltottam fel örömömbe, hiszen azt írták, hogy azonnal is tudják javítani, akár az ilyen jellegű hibákat is. Fel is hívtam őket azonnal, és másnap már meg is csinálták kedvencem kijelzőjének cseréjét.  Ámulatba ejtett, hogy mindezt látványszerviz keretein belül élhettem át. Nagyszerű és profi csapat. Örülök, hogy őket  választottam. Most már nyugodtan, és boldogan használom tovább a telefonom, mert tudom, van egy profi iPhoneszerviz, ahol azonnali, precíz segítséget kapok.

Leave a Comment