A kényelmes sportolás öröme

Rendszeres sportot végző emberként, mindig is nagy hangsúlyt fektettem a karóráimra. Régen stopperrel mértem a futásidőimet, a körülbelüli megbecsült távokra. Ahogy fejlődött a technika, és teret hódítottak az okostelefonok, a GPS alapú futóprogramoknak hála, már pontosabb méréseket tudtam végezni a fejlődésemről. Viszont, ezt csak az edzés végén, hiszen a felkaromon hordtam a telefonom, speciális tokban, így futás közben szinte lehetetlen volt az aktuális adatokat figyelemmel követni.

Mára szerencsére odáig jutott a technika, hogy az okostelefonokhoz egyre több okosórat lehet beszerezni. Ezek az órák  igazi élménnyé tudják emelni az edzéseimet, hiszen az aktuális adatok könnyebben és akár folyamatosan is elérhetőek. Így már tökéletesen nyomon tudok követni mindent, még a pulzusszámomat is, sőt még telefonhívásokat is le tudok bonyolítani úgy, hogy kiesnék az adott ritmusomból.

De, mint mindig mindenben, ha sportról van szó, a legjobb kell. Az Apple Watch órát választottam edző társnak, ahol az volt a fő szempont, hogy cserélhető szíja legyen. Így a mindennapokra is kiválóan tudom viselni. Az Apple Watch Shop oldalán a számos, órához való kiegészítő között meg is találtam a nekem leginkább megfelelő Apple Watch sportpántot.  Könnyű és kényelmes viseletet biztosít. Könnyen szárad, és a nagyobb igénybevételnek is remekül ellenáll, nem karcolódik. Ez tökéletes választás magadnak, és tökéletes ajándék szeretteidnek is. Tedd színesebbé a mindennapjaidat ezekkel a sport pántokkal, és győzd le a célokat, amiket kitűztél magad elé.

Leave a Comment