Legnagyobb feladatom segítői

Amikor az ember az érettségihez közeledik hajlamos azt gondolni, hogy a legeslegnagyobb kihívást az jelenti, hogy a megtanultakat pontosan, hiba nélkül, a lehető legtökéletesebb eredménnyel vissza tudja adni a vizsgáztatók számára, később azonban nagyon gyorsan rádöbben, mint ahogyan velem is megesett, hogy közel sem ez jelenti a legnagyobb feladatot egy olyan kis felnőtt számára aki belevág az ismeretlenbe, egyetemre megy, nagyvárosba költözi, otthagyja a szülei folyamatos és óvó gondviselését, hanem bizony első körben egy olyan lakás, egy olyan kiadó szoba vagy albérlet felkutatása, ami a legmegfelelőbb helyet biztosítja számára lehetőleg hosszú – hosszú időn keresztül.

Persze nem könnyű ma megtalálni azt a helyet, ahol tökéletes a választás, hiszen sokan nem ismerik a fővárost, mint ahogyan én sem, nem hogy az utcákat, még a kerületeket sem tudom pontosan elhelyezni, így a keresésénél azt tudtam csupán meghatározni, hogy mely kerületek megfelelőek az egyetem szempontjából. Persze ezen belül aztán kellett azért még válogatni az albérlet rezsi árak és egyéb paraméterek tekintetében, de alapvetően ott kezdődött a problémám hogy a magánhirdetések között még a kerületek tekintetében sem találtam olyan megbízható kiadó lakást, ami megfelelt volna számomra elhelyezkedésben, árban és rezsiben egyaránt.

Fogalmam sem volt tehát, hogy hol van jó albérlet budapest területén, így aztán tanácstalannak kezdtem érezni magam. Az egyik nagyon jó barátom javaslatára azonban megnéztem a Professional Premium Property Zrt. csapatának, az alberletbudapest.hu oldalát, ahol rengeteg gyönyörű és számomra tökéletesnek tűnő lakást találtam, és nem csak lakások, de kiadó szobák tekintetében is hihetetlen jó kínálatot találtam, ezért fel is vettem velük szinte azonnal a kapcsolatot.

Nem is kellett csalódnom, hiszen már az első megtekintett kiadó szoba hatalmas szerelem volt számomra, végül aztán nem is kellett üres kézzel haza térnem, hiszen megtaláltuk a számomra tökéletes megoldást mind anyagi oldalát mind pedig elhelyezkedését tekintve egy gyönyörű kiadó szoba személyében. Mindenkinek azt tanácsolom hogy ha hasonló nehézségek előtt áll, hogy mindenképpen keresse fel ezt a kis csapatot, mert biztosan tökéletesen elégedett lesz a szolgáltatásukkal.

Leave a Comment