Egy kétségbeesett barát segítségére

Bizonyára mindenki ismeri a mondást, hogy a barátait megválogathatja az ember,  rokonait nem, na most én ezt annyira továbbfejlesztettem, hogy van egy-két barátom, akiket bár én válogattam az életembe, mindig meg tudnak olyan helyzetekkel lepni, ami finoman szólva sem szokványos, hanem leginkább kacifántos és nehezen megoldható. Az egyik ilyen barátom például mindig otthon hagy valami nagyon fontos dolgot az üzleti út előtt, a reptérre kell rohannom mert otthon hagyta valamelyik nagyon fontos dokumentumát és folytathatnám a sort, így hogy ha már neki valamilyen fontos üzleti útja van, vagy csak nyaralni megy hosszabb időre, én úgy alakítom az életemet, hogy kész legyek bármilyen segítséget megadni neki, mert hát ilyenek a barátok, nincs mit tenni.

A legutóbb például, mielőtt külföldre utazott volna egyszer csak egy kétségbeesett üzenetet kaptam tőle, hogy nem tudja mit csináljon, mert egy nap múlva utazik, mennie kell reggel a reptérre, de összetört a telefonja kijelzője és nagyon gyorsan meg kellene csináltatni, de egyelőre csak olyan szervizt talált, aki három napnál előbb nem tudja megoldani a problémáját. Persze a kérdése az lett volna, hogy én tudok-e valami megoldást, hiszen a telefonjára szüksége van az úton mert nagyon sok információ, jegy stb. azon van tárolva és persze máshova nem mentette le, mert nem is gondolt rá, hogy ilyen előfordulhat vele.

Persze azonnal kutakodni kezdtem olyan iphone szerviz után, akik gyors szerviz szolgáltatást nyújtanak, és hála a jó égnek az egyik ügyfelem ajánlotta az expertmobil.hu csapatát, akik nem csak hogy vállalták a telefon megjavítását, de rekord idő alatt, tökéletesen meg is oldották, így hát életmentő segítséget nyújtottak a barátomnak, aki így el tudott utazni és hihetetlen jó két hetet töltött a nyaralása alatt.

Leave a Comment