Haladni kell a korral, ha nem akarunk lemaradni

Régóta gondolkozunk rajta a kollégáimmal, hogy mit lehet még finomítani a bolton. Az első ilyen a weboldalunk volt. Amikor indult a cégem szinte azonnal készítettem egy weboldalt, ami nem volt olcsó, de elég hasznos volt, mert jöttek róla az érdeklődők. Viszont az évek alatt egyre kevesebben nézték és kevesebb megkeresés is érkezett az oldalról. Valamilyen szinten persze ez rendben is van, hiszen amivel nem foglalkozunk az nyilván hanyatlik.

Haladni kell a korral, ha nem akarunk lemaradni

Így eljutottunk oda, hogy kerestünk egy új csapatot, mert a korábbi webfejlesztőnk már teljesen mással foglalkozik. A párom ismerőseit választottuk a PWK csapatát. A kapcsolat felvétel után igen sok mindenbe segítettek. Átgondoltuk, hogy mire van szükség és meg is bíztam őket a megvalósítással. Amit igen profi módszerekkel oldottak meg. Lett új logónk weboldalunk és hirdetéseink is. Így most már teljesen új a webes jelenlétünk.

Azt sajnálom csak, hogy nem előbb vágtunk bele, mert azóta igen ígéretes ügyfelek érkeztek. Csomó új projektünk és vevőnk van, akikkel a kollégáink is szeretnek együtt dolgozni. Sok újdonságot tervezek még és az a jó, hogy ezekben a dolgokban is mind tudnak segíteni. Gondoltam rá, hogy új arculatot kapjon az üzletünk is. De most talán a következő az lesz, hogy a kollégáimat meglepem egyedi céges ruhákkal. Van is már rá ötletem, hogy mit szeretnék a PWK-sok meg majd megtervezik nekem, hogy pontosan hogyan is nézzen ki. Így könnyű haladni, hogy van egy partner, aki a kivitelezésben ennyire sokat tud segíteni.

Néha elkerülhetetlen, hogy megújuljon a cég. Halogatni pedig nem érdemes, mert tök jó hatással lehet, ha ez jó érzékkel történik. A korábbi vevőinktől is remek visszajelzéseket kapunk.

Leave a Comment