Valóban veszélyes? Vagy a beszerzési forrás a lényeg?

Az emberiség egyik legnagyobb jelenlegi lehetősége és egyben talán veszélye is az, hogy hihetetlen gyorsan és hihetetlen nagy mennyiségben terjed ma már az információ a globalizáció és persze az internet segítségével, azonban ennek megszűrése ma már igen komoly feladat a magán ember számára is. Rengeteg olyan dologról hallunk sokszor ellentétes információkat, melyek a mindennapi életünkben fontosnak mondhatók, és nem igazán tudjuk eldönteni hogy az információ tartalma mennyire valós és mennyire nem egy-egy üzenetnek. Persze azért igyekszik az ember úgy válogatni a hírforrásokat hogy az azok által közölt adatok befogadhatók legyenek, ahogyan ezt teszem én is, azonban még számomra is derülnek ki a mai napig is olyan dolgok, melyeket vagy nem teljesen pontosan értelmeztem, vagy nem pontos információt tartalmaztak.

Az egyik ilyen például az a fals információ, hogy a pangasius hal igazság szerint valójában nem is minden esetben egészségtelen, sőt! Attól függ, hogy az ember milyen minőségű halat vásárol és honnan szerzi be alapanyagként ezt az elterjedt halfajtát. Hiszen nem magával a fajtával van a baj, nem mérgező a hal és nem is okoz semmilyen problémát a szervezetben, pusztán azzal van a gond, hogy egy-egy helyen a nagyobb tömegtermelés érdekében egészségtelen nevelésben részesítik ezeket a halakat, amelyek fogyasztása emiatt válik aggályosság és egyben nem egészségessé. Az oceanfood.hu oldalról rendelve azonban nem csak finom, hanem egyben egészséges pangasius halat tudunk beszerezni, hiszen ők garantáltan olyan helyről szerzik be az alapanyagot, mely nem használ semmilyen káros szert, mely az emberi szervezet számára előnytelen lenne.

Én azóta már nem csak a pangasiust, hanem bizony a garnéla rákot és a királyrákot is tőlük szerzem be. A termékek mindig frissek és igazán finom ételeket tudok belőlük készíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha hal rendelés terén lehetőséget keresgél, mindenképpen rendeljen erről az oldalról, mert biztos, megbízható és igazán minőségi terékeket fog kapni, iszonyatosan jó áron.

Leave a Comment