Legújabb eszközünk a gazdaságban

Egy falun mindig más az élet, mint egy nagyvárosban, de akár egy kisebb várossal összehasonlítva is teljes más most már itt az élet, hiszen az emberek még talán jobban ismerik egymást, jobban összefognak és jobban húznak egy közös cél felé, hogy ha arról van szó, hogy az élet kialakít bármiféle szükséget vagy igényt erre. Az én mezőgazdasági cégem már jóval több mint öt éve üzemel egy ilyen kis faluban, hiszen arra tettem fel az életemet, hogy vegyszermentes, bio növényeket teremtsek, és így pedig szintén bio termést tudjak az emberek kínálatába bocsátani, mert hiszem, hogy egyrészt csak ez lehet a jövő, másrészt pedig csak így lehet egészséges az ember, és csak így lehet biztos abban, hogy ez az egészsége hosszú távon meg is lesz tartva.

Közel öt éve tehát belevágtam itt a munkába, és még is azt gondoltam, hogy egy kisebb magán vállalkozástól nem igazán lesz több az üzlet, azonban a múlt évben előfordult az az eset velem, a piacon korlátozása és egyéb vírushelyzet miatti nehezítő tényezők mentén is, hogy gépesíteni kezdtem, mert nem igazán bírtuk már el a munkát és a megtermelését az igényeknek. A gépesítés pedig olyan volt számomra a kezdetekkor mint egy teljes rémálom. Folyamatosan a netet bújta, próbáltam kitalálni, hogy melyik eszközt kellene beszerezni és azok között is egy sorrendet felállítani, aztán persze a kifejezett márkák és beszállítók között vacilláltam.

Egészen addig folyt ez, amíg meg nem ismertem az umwelt csapatát, akiket egy gréder beszerzésével bíztam meg, és nem is kellett csalódnom. Iszonyatosan gyorsan és kifejezetten jó áron sikerült ugyanis a közreműködésükkel beszerezni egy gréder gépet, és ráadásul iszonyatosan jó tanácsokkal is elláttak bennünket egy-egy gép és berendezés kapcsán, és persze egyértelműen ennek a grédernek a működését illetően. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Leave a Comment