A leggyönyörűbb felirat azon a napon

Első körben tudni kell, hogy én teljesen műszaki analfabéta vagyok. Tényleg nem értek semmilyen ilyen dologhoz, és nem is valószínű hogy ebben az életemben már ezen bármikor változtatni fogok tudni. Sajnos eddig akármennyit tanultam vagy próbáltam megtanulni ezen a téren mindig kudarcba fulladtam. Persze alap szintű ismeretekkel rendelkezem és tudok is velük bánni, hiszen ezek nélkül már az ember dolgozni se tudna, de semmilyen nemű magasabb szintű dologra én nem tudtam rávenni az agyam. Ráadásul az is sűrűn előfordul, hogy peches vagyok. Pont nálam romlik el a gép, omlik össze az operációs rendszer és sorolhatnám.

Éppen ezért én mindig is nagyon vigyáztam a dolgaimra, legyen az telefon, számítógép vagy bármi, mert ha egyet megtanulok használni, én bizony addig használom ameddig csak lehet, nem akarom lecserélni, mert az nekem mindig egy kínszenvedés. Most az új telefonom teljesen rendben van már, nagyjából mindent tudok rajta gyorsan és kényelmesen használni. Történt azonban egy olyan baleset velem, ami eddig még sosem fordult elő, és nagyon mérges is voltam miatta magamra.

Úgy telefonáltam ugyanis, hogy a vállammal tartottam csak a telefont, és persze közben haladtam befelé a házba. Szálltam ki a kocsiból és kicsúszott a szorításból az egy hónapos xiaomi és teljesen széttört a kijelzője. Azonnal elkezdtem szervíz után kutatni, de sajnos egyik ismerősöm sem vette fel a telefont, aki segítséget tudott volna nekem adni ebben. Betértem egy szervízbe, de annyira nem voltak szimpatikusak, hogy úgy döntöttem megvárom, míg valamilyen tanácsot kapok, hova vigyem a telefont, mert amilyen tudatlan és peches vagyok, még rosszabb helyzetet alakítok ki magamnak, mint előtte volt.

Meg is kaptam a telefont, hogy az egyik legjobb xiaomi szervíz budapest területén a xiaomiszervizshop.hu, és csak oda vigyem a telefonomat, mert ők biztos hogy szakmailag felkészültek, tökéletes anyagokkal és dolgokkal dolgoznak és kedvesen mindenben a rendelkezésemre fognak állni. Annyira boldog voltam, amikor megláttam a xaiomi szervíz feliratot a bolt tetején, hogy azt el sem tudom mondani. És tényleg nagyon felkészültek, tapasztaltak voltak, nem mellesleg kedvesek és nagyon gyorsan megjavították a telefonomat. Innentől biztosan csak őket keresem fel, ha bármilyen hasonló balest történne, de igyekszem majd mindent megtenni annak érdekében, hogy inkább ez elkerülhető legyen.

Leave a Comment