Magas szőke nő, felemás sarokvédőben

Reggel, amikor az ember felébred, még igencsak félálomba esik be a fürdőbe az éjszaka nyomait eltüntetni magáról. Fürdés, smink és gyors öltözés, majd rohanás a munkába. Mivel muszáj mindig elegánsan megjelennem, így többnyire magassarkú cipőben megyek a munkahelyemre is. Mindig megdicsérnek, mindig kapok pár elismerő tekintetet, de a múltkor valami megváltozott. Valahogy mindenki furcsán kezdett el rám nézni.

Először nem értettem mi lehet a probléma. Ahogy megkezdtem az előadásomat, láttam mosolyokat és hallottam kis kuncogásokat a sorok között, de még ekkor sem esett le, hogy valami nem stimmelhet az öltözékemmel. Óvatosan végignéztem magamon, de még ekkor sem tűnt fel semmi. Az előadást egyik kolléganőm szakította félbe, hogy megkérdezze, mi az a két színű dolog a sarkamon. Ekkor kaptam a fejemhez, hogy reggeli kómásságom során a vezetés közben használt Heelgood cipősarokvédő rajtam maradtak, ráadásul két féle színben. Elpirulva adtam a választ, hogy ez a Heelgood sarokvédője, ami kifejezetten a vezetés közbeni, kárpit okozta horzsolásoktól óvja meg a cipőmet.

Ámulva néztek rám és mindenki egyből a cipője sarkát kezdte el vizsgálni. Nem tudták, hogy létezik ilyen és már egyre többen jelezték, hogy nekik is kellene. Örömmel osztottam meg a tapasztalatom ezzel a remek termékkel kapcsolatban, és örülök, hogy felemás színbe vettem fel végül, mert így másoknak is tudtam segíteni cipőik megóvása érdekében. Igaz, az előadásom témáját elvitte a cipőm, de erről a témáról mindig szívesebben beszélek.  Azóta minden előadásomon eszembe jut és mosolyogva tekintek vissza erre a kínos, de végül remek pillanatra.

Leave a Comment