Öt dolog, amivel még különlegesebb élménnyé teheted az esküvődre való felkészülést

Öt dolog, amivel még különlegesebb élménnyé teheted az esküvődre való felkészülést

Aki házasodott már, tudja, hogy az előkészületek nem mindig felhőtlenül telnek, mert mindketten tökéletes élményt szeretnétek ajándékozni a másiknak. Ahhoz, hogy ne teljes stresszben induljatok neki a nagy napnak, néha egy kis szünetet kell beiktatni a szervezkedésbe. Ha az esküvő témájáról nem tudtok leakadni, mutatunk öt dolgot, ami élményekkel fog ráhangolni, felkészíteni az esküvőtökre:

  • ha van rá mód, utazzatok el egy hétvégére a nagy rohanásban, és ha akkor is foglalkoznotok kell a szervezéssel, a számotokra legkedvesebb feladatokat vegyétek elő a listátokból. Extra tipp: egyetek jókat, és tervezzétek meg az esküvői menüt 😊.
  • válasszatok egy számotokra igazán kedves helyet és próbáljátok ki magatokat a kamera előtt egy jegyes fotózás alkalmával. Remek ráhangoló mulatság, és még a leendő esküvői fotósotokat is megismerhetitek. Extra tipp: válasszátok az https://eskuvoskepek.hu/ csapatától az Esküvői Trend csomagot, amiben a jegyes fotózás bónuszként jár, így még anyagilag is jobban jártok.
  • tervezzétek meg saját történetetek alapján az esküvői meghívókat! Ha a kivitelezést nem érzitek magatokénak, instrukcióitok alapján egy grafikus szinte bármit elkészít. Extra tipp: az így összegyűlt közös emlékeiteket egy csokorba szedhetitek akár egy kis történet formájában is.
  • készítsetek egyedi gyűrűket saját kezűleg. Egyre több workshopot találtok ennek megvalósítására. Extra tipp: örökítsétek meg a gyűrű készítésének fázisait, szép párhuzamot mutat a kapcsolat átalakulásával.

töltsetek el egy közös napot a családdal, ahol nem szabad az esküvőről beszélni, csak élvezni egymás társaságát. Ez főleg akkor nagyon hasznos, ha a családok még nem töltöttek nagyon sok időt együtt. Extra tipp: kitalálhattok vicces feladatokat arra az esetre, ha véletlenül valaki mégis a nagy napról kérdezne vagy beszélne.

Leave a Comment