A tökéletes ajándék

Az ember néha észreveszi magán, hogy néhány dolog nagyon nehezen megy neki az életben és ezeket elkönyveli gyengeségként. Én is így vagyok az ajándékozás témájával. Valahogyan sosem voltam jó benne. Nem is igazán szeretem az ajándékozós ünnepeket. Nem szeretek sem adni sem pedig kapni. Kapni azért nem, mert egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Örülök én mindennek, de valahogy sosem látják rajtam, és ezért mindenki kérdezgetni kezdi, hogy nem örülök? Majd aztán el is könyvelik, hogy nem tetszik, amit kaptam. Aztán jönnek a még kínosabb kérdések, miszerint kicseréljük, vagy hozzunk-e belőle más színt és társai. Elmondani nem tudom, hogy mennyire rettegek már ezektől a kínos szituációktól.

És hát a saját családjában az ember nyilván megtartja a szülinapi és névnapi, karácsonyi ajándékozást akkor is, ha ő maga utálja, mert a többieknek szüksége van rá és főleg a gyerekek nem tehetnek arról, hogy mi valamivel ennyire nehezen birkózunk meg. Most tehát éppen a férjemnek keresek ajándékot, hiszen neki lesz a szülinapja, és már az egyik barátnőmtől kértem segítséget, mert fogalmam sem volt, hogy mit vehetnék neki, aminek örül is és hasznát is veszi.

Elkezdtünk beszélgetni, és elmondtam neki, hogy szeret játszani, de engem megőrjít a játék hangja, mert lövöldöznek benne és mindig nagy vitát szül. Ő pedig kitalálta, hogy akkor miért is nem veszek neki egy professzionális gamer headset fejhallgatót? Látott is egyet a leakcioztuk oldalán, és már mutatta is a terméket. Még a férjem székéhez is pont illik, hiszen az is kék fekete színű, szóval meg is rendeltük. És azt hiszem, hogy ezzel egy kincsre is táláltam, mert ezen az oldalon rengeteg olyan dolgot lehet könnyen és egyszerűen beszerezni, ami ajándékba adható a családtagok számára. Azt hiszem ez volt életem eddigi legjobb ajánlása.

Leave a Comment